Välkommen till vår Blogg.

Här hittar du uppdateringar som sker hos oss på HCM Partner samt tips kopplade till rekrytering.

aterkoppling-efter-intervju
Våra 5 bästa tips vid återkoppling efter en arbetsintervju! Med dessa tips kommer du öka dina chanser för rollen du har sökt och även vara mer förberedd för framtiden.
Det är väl känt att vissa typer av branscher och arbetsgivare historiskt sett haft problem att att attrahera vissa typer av kandidater. Vi ger dig de senaste trenderna.
Undvik åldersdiskriminering vid rekrytering. Inom rekrytering stöter jag ganska ofta på förutfattade meningar, ett av de vanligaste handlar om ålder.
HCM Partner inleder ett nytt samarbete med Italien. Kontakt HCM Partner om du söker It-kompetens i resten av Europa. Kontakta oss idag!
Vi kan se en extremt ökande efterfrågan på marknaden efter all form av kompetens inom området att analysera data. Kontakta HCM Partner för tips på saker som du ska tänka på!
I år träffades alla medlemmar av Continental Search i Köpenhamn. Tillsammans skapar vi ett samarbete över gränserna. Kontakta oss idag för mer information.
Inget svar efter jobbintervjun? Börjar det gå lång tid efter din anställningsintervju och du börjar undra vad som egentligen händer och varför du inte får några svar?
En av de vanligaste intervjufrågorna som de flesta av oss har upplevt eller kommer att uppleva vid någon tidpunkt är "Vilka är dina styrkor och svagheter?".
Det kan vara klurigt att tacka nej till ett jobb efter en intervju - hur gör man och när ska man göra det? Vi hjälper dig!
När detta skrivs (juni 2020) så har vi alla levt under Pandemins nya villkor under en tid, och hunnit se olika trender som radikalt förändrat den svenska arbetsmarknaden inom IT/Tech.
Läs våra bästa tips att tänka på vid och inför din jobbintervju. HCM Partner ger dig tips för att lyckas med din arbetsintervju.