image

Rekrytera säljare, BI

Om ni skall rekrytera en säljare inom BI, eller du är just en erfaren BI-säljare som söker nya utmaningar, är HCM Partner precis rätt företag att kontakta. HCM Partner har mångårig erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att hitta rätt personer när de ska nyanställa. Vi är en rekryteringsfirma belägen i Stockholm och vår huvudinriktning är IT- och teknikbranschen. Vi på HCM Partner använder oss av en metodik som skulle kunna beskrivas som ett kraftfullt precisionsinstrument. Det underlättar och optimerar er rekrytering av en säljare inom BI-området – vi finner med andra ord den rätta kandidaten som passar perfekt i ert team, både prestationsmässigt och socialt. Hur jobbar vi när vi hjälper er att rekrytera en BI-säljare? Vårt sätt att headhunta kan vara det mest effektiva – eller till och med det enda sättet att hitta den rätta personen som passar som BI-säljare på ert företag.

Enkel rekrytering av säljare inom Business Intelligence

Vi inriktar vi oss på att kontakta den majoritet av kandidater som inte aktivt söker sig vidare i sin yrkeskarriär. Vår erfarenhet och branschkunnighet gör att vi lyckas etablera kontakt med högkvalificerade kandidater som andra bolag inte når. Kanske är du en av de som är intresserad av att avancera vidare i din yrkeskarriär? Du är varmt välkommen att kontakta oss på HCM Partner så hjälper vi dig att matcha dina egenskaper och önskemål mot ett företag som söker efter just dessa. Givetvis är kontakten mellan oss och dig konfidentiell. Vi ser fram emot att anta din utmaning! Kontakta oss redan i dag!

Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Julius Jaenzons väg 3 i  Solna, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.