image

Rekrytera IT-säkerhetsspecialist

Vi lever i en omvärld med allt snabbare digitalisering och ökade hot mot säkerheten vilket skapar en sårbarhet hos företag och organisationer. Därför är det extra viktigt att rätt medarbetare hanterar de informationssäkerhetsutmaningar som bolaget står inför. Vi på HCM Partner är specialister på headhunting inom IT och teknikbranschen och vi hjälper såväl små som stora företag att rekrytera rätt inom IT-säkerhet.

Det är ofta utmanande att hitta kompetens inom IT-säkerhet, och vi vet hur viktig rätt IT-säkerhetsspecialist är för ett företags informations- och IT-säkerhet. Eftersom erfarenhet, personlighet och engagemang är betydelsefulla faktorer hos en kandidat inom IT-säkerhet kvalitetssäkrar vi detta. Vi erbjuder även testning av begåvning och personlighet som ett komplement i rekryteringsprocessen, eftersom vi vet att personlighet och intelligens är viktiga komponenter hos en IT-säkerhetsspecialist.

Vi hjälper dig att hitta rätt IT-säkerhetsspecialist

Vår rekryteringsmetod skiljer sig från traditionella metoder som annonsering och databassökningar, vilka ofta tar lång tid och inte alltid når ut till de bästa kandidaterna. Vi kontaktar personer som inte aktivt söker sitt nästa steg i karriären men som besitter ytterst goda sakkunskaper, vilket gör att vi kommer åt en kategori av människor som traditionella rekryteringsmetoder ofta missar.  

Vi har funnits på marknaden sedan 2009 och värdesätter en långsiktig kontakt med kandidater. Därför har vi en bred kandidatbas som underlättar för både snabbt och kvalitativt arbete. Vi är lyhörda för både kundens och kandidatens önskemål, vision samt behov och matchar på så sätt ihop de mest kompatibla parterna för bästa möjliga resultat. För dig som kund innebär detta en trygg och smidig rekryteringsprocess.

Välkommen att kontakta oss när du ska rekrytera en IT-säkerhetsspecialist. Vi har framgångsrikt assisterat flera företag att hitta sina nyckelpersoner och vi ser fram emot att hjälpa dig med!

Rekryteringsbehov utanför Sverige?

HCM Partner är en del av ett internationellt nätverk av rekryteringsbyråer med fokus på den europeiska marknaden. Tillsammans arbetar vi efter en gemensam arbetsmodell i kombination med globala sökmöjligheter och en stor databas för att tillhandahålla ett brett och konkurrenskraftigt alternativ. 

Oavsett om du behöver rekrytera i Sverige eller i Europa kan du få en kontraktspunkt och en kontaktperson för hela ert rekryteringsbehov. 

Ta kontakt med oss på HCM Partner när ni ska rekrytera inom IT-säkerhet. Vi är experter på att identifiera vad arbetsgivarna och kandidaterna har för önskemål, och det är då resultatet blir enastående. 

Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Julius Jaenzons väg 3 i  Solna, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.