image

Rekrytera IT-projektledare

Varje rekrytering är en möjlighet att utveckla organisationens konkurrenskraft och påverka framtida framgångar, därför är det av högsta vikt att när ni beslutar er för att rekrytera en IT-projektledare att det blir rätt person ni anställer i slutändan. Då vi på HCM partner vet hur viktig en kompetent och erfaren IT-projektledare är för ett företag hjälper vi er att på ett smidigt och tryggt sätt ges möjlighet att ta del av hela kandidatmarknaden när ni ska rekrytera. Vi söker upp personer med de rätta kvalifikationerna och egenskaperna men som inte aktivt söker sig ifrån sin nuvarande arbetsplats. Således kommer ni som kund när ni ska rekrytera IT-projektledare nå ut till ett betydligt större spektra av potentiella IT-projektledare för ert företag än ni någonsin tidigare gjort.

Nöjda kunder det bästa betyget

Vår anställningsprocess är snabb, gedigen och professionell och vi har med årens gång fått många nöjda kunder. Flera av dem har varit med ända från början och väljer alltid att vända sig till oss när de behöver hjälp med att rekrytera IT-projektledare. Det är ett strålande betyg för oss och det visar att vår metod fungerar. HCM Partner är också en del av ett internationellt nätverk av rekryteringsbyråer med fokus på den europeiska marknaden. Tillsammans arbetar vi efter en gemensam arbetsmodell för att tillhandahålla ett brett och konkurrenskraftigt alternativ när det kommer till att rekrytera IT-projektledare. Om du vill veta vad vi kan göra för just dig, ditt företag eller din karriär – kontakta oss redan i dag!

Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Julius Jaenzons väg 3 i  Solna, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.