image

Rekrytera IT-chef

Vi är HCM Partner och vi vågar påstå att vi alltid kan hitta en person med kunskap att lösa våra kunders utmaningar. Ska ni rekrytera en IT-chef? Ingen utmaning är för stor för oss! Vid en nyrekrytering gäller det för företaget att hitta kandidaten med de rätta kvalifikationerna och egenskaperna, vilket kan vara svårt med traditionella sökmetoder. Men HCM Partner lyckas med vad andra leverantörer går bet på – vi hittar de bästa kandidaterna åt våra kunder. I stället för vanlig rekrytering där man använder sig av databaser eller annonserar och hoppas på att någon som med rätt kompetens för arbetet söker tjänsten, arbetar HCM Partner med headhunting. Vi söker upp personer med de rätta kvalifikationerna och egenskaperna men som inte aktivt söker sig ifrån sin nuvarande arbetsplats. Således kommer ni som kund när ni ska rekrytera IT-chef nå ut till ett betydligt större spektra av potentiella IT-chefer för ert företag än ni någonsin tidigare gjort.

Rekrytera er nästa IT-chef genom oss på HCM Partner

Vi har hjälpt såväl mindre som större företag med att rekrytera IT-chefer och vi lovordas för vår förmåga att på kort tid kunna lösa kritiska rekryteringar som andra leverantörer misslyckats med. Då vi på HCM partner vet hur viktig en kompetent IT-chef är för ett företag hjälper vi er att på ett smidigt och tryggt sätt ges möjlighet att ta del av hela kandidatmarknaden. Om du vill veta vad vi kan göra för just dig, ditt företag eller din karriär – kontakta oss redan i dag! Vi sitter i Stockholm men rekryterar i hela Sverige och är ofta ute hos våra kunder och hälsar på för att få en personligare kontakt.

Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Julius Jaenzons väg 3 i  Solna, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.