image

Rekrytera inom UX

Varje rekrytering är en möjlighet att utveckla organisationens konkurrenskraft och påverka framtida framgångar, därför är det av högsta vikt att när ni beslutar er för att rekrytera inom UX att det blir rätt person ni anställer i slutändan. 

Då vi på HCM Partner vet hur viktig en kompetent och erfaren UX-designer är för ett företag hjälper vi er att på ett smidigt och tryggt sätt ges möjlighet att ta del av hela kandidatmarknaden när ni ska rekrytera. 

Vi söker upp personer med de rätta kvalifikationerna och egenskaperna men som inte aktivt söker sig ifrån sin nuvarande arbetsplats. Således kommer ni som kund när ni ska rekrytera inom UX nå ut till ett betydligt större spektra av potentiella UX-designers för ert företag än ni någonsin tidigare gjort. 

Nöjda kunder - det bästa betyget att få

Vår anställningsprocess är snabb, gedigen och professionell och vi har med årens gång fått många nöjda kunder. Flera av dem har varit med ända från början och väljer alltid att vända sig till oss när de behöver hjälp med att rekrytera inom UX. Det är ett strålande betyg för oss och det visar att vår metod fungerar. 

HCM Partner är också en del av ett internationellt nätverk av rekryteringsbyråer med fokus på den europeiska marknaden. Tillsammans arbetar vi efter en gemensam arbetsmodell för att tillhandahålla ett brett och konkurrenskraftigt alternativ när det kommer till att rekrytera inom UX. 

Kontakta oss om du vill veta vad vi kan göra för just dig, ditt företag eller din karriär! 

Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Julius Jaenzons väg 3 i  Solna, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.