image

Rekrytering inom Data Analytics

När det kommer till rekrytering inom Data Analytics är vårt arbetssätt svårslaget. Vi på HCM Partner jobbar med headhunting och IT-branschen är vår specialitet. Vårt sätt att headhunta kan vara det mest effektiva – eller till och med det enda sättet att hitta en specialist som passar för tjänsten på ert företag. 

När vi jobbar med rekrytering inom Data Analytics inriktar vi oss på att kontakta den majoritet av kandidater som inte aktivt söker sitt nästa steg i karriären. Vår erfarenhet och förståelse kring branschen gör att vi lyckas träffa kompetenta kandidater som andra bolag inte når. 

Kanske är du en av dessa? Känner du att det vore uppfriskande med nya utmaningar eller trivs du där du är just nu? För oss på HCM Partner är det värdefullt med en långsiktig kontakt. 

Vi vet att det är ett stort beslut att byta arbetsgivare och därför är det extra viktigt för oss att höra vad som motiverar just dig och hur du ser på din framtida karriär. 

Framgångsrik rekrytering inom Data Analytics

Vi får mycket positiv feedback från våra kunder, som är både stora och mindre bolag. Många av dem är kunder sedan flera år och det visar att vårt arbetssätt är optimalt när det kommer till rekrytering inom Data Analytics. 

Cirka 60 procent av de roller vi tillsätter är specialister som IT-chefer, produktchefer, projektledare och BI-experter. 

När ni ska påbörja en rekrytering inom Data Analytics, ta kontakt med oss på HCM Partner. Vi har framgångsrikt assisterat flera företag att hitta sina nyckelpersoner och vi ser fram emot att hjälpa er med! 

Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Julius Jaenzons väg 3 i  Solna, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.