image

Rekrytera Data Engineer

Är ni ute efter att rekrytera en vass Data Engineer – gör det genom oss på HCM Partner. Eller kanske är just du en erfaren Data Engineer som söker nya utmaningar? Då har även du hamnat rätt. 

Vi på HCM partner jobbar med att sammanföra de bästa kandidaterna till våra kunder och vi är lyhörda för bägge sidors önskemål, behov och visioner. På så sätt matchar vi ihop de mest kompatibla parterna för det mest optimala resultatet. Vår personliga service, omfattande erfarenhet och vårt breda kontaktnät gör detta möjligt. 

HCM partner arbetar i huvudsak med headhunting inom IT och teknikbranschen där vi har ett stort kunnande. Vi har hjälpt såväl små som stora företag att rekrytera Data Engineers som är de skickligaste och mest drivna inom området. 

Genom vår process kan du rekrytera rätt Data Engineer

Att rekrytera Data Engineers i HCM partners regi skiljer sig ifrån traditionella rekryteringsmetoder som annonsering och databassökningar vilka ofta tar mycket tid och inte alltid når de bästa kandidaterna. 

Då vi på HCM partner vet hur viktig rätt Data Engineer är för ett företags möjligheter att växa och hitta nya affärsmöjligheter hjälper vi er att på ett smidigt och tryggt sätt ges möjlighet att ta del av hela kandidatmarknaden. 

Vi är snabba och smidiga att arbeta med, och har under lång tid hjälpt våra kunder rekrytera mycket kvalificerade Data Engineers till flertalet kritiska roller. 

Om du vill veta vad vi kan göra för just dig, ditt företag eller din karriär som Data Engineer – tveka inte att kontakta oss på HCM Partner. 

Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Julius Jaenzons väg 3 i  Solna, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.