Rekrytera CTO


Rekrytera CTO

Vi är HCM Partner och vi är en rekryteringsfirma med kontor i Stockholm. Hos oss får företag och organisationer hjälp med deras arbete att rekrytera en CTO.

Då personalen är företagets mest värdefulla tillgång är det av yttersta vikt att våra kunder hittar medarbetarna de söker, vilket inte alltid är lätt. En felrekrytering kan bli väldigt kostsam i längden och inte sällan beror den misslyckade nyanställningen på ett otillfredsställande rekryteringssätt.

Rekrytera på rätt sätt – rekrytera en CTO via HCM Partner

Vi jobbar med headhunting vilket innebär att vi söker upp kompetenta kandidater och knyter dem till oss. Merparten av dessa missar traditionella rekryteringsmetoder då personerna i fråga sällan aktivt söker nytt jobb.

Med HCM Partners metodik öppnas en ny dörr för företagen – och för kandidaterna – och när det är dags för er att rekrytera en CTO rekommenderar vi er att kontakta oss.

Tack vare stort personligt engagemang och lång erfarenhet är vi experter på att identifiera vad kunderna och kandidaterna har för önskemål. Och det är då resultatet blir det bästa.

Vår anställningsprocess är snabb, gedigen och professionell och vi har med årens gång fått många nöjda kunder. Flera av dem har varit med ända från början och väljer alltid att vända sig till oss när de behöver hjälp med att rekrytera. Det är ett strålande betyg för oss och det visar att vår metod fungerar.

Varför inte göra som våra belåtna kunder? Kontakta oss redan i dag och vi hjälper er att rekrytera rätt CTO!


Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Gamla Brogatan 29 i centrala Stockholm, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.