image

Rekrytera Business Analyst

Om ni skall rekrytera en Business Analyst, eller du är just en erfaren Business Analyst som söker nya utmaningar, är HCM Partner precis rätt företag att kontakta. Vår personliga service, omfattande erfarenhet och vårt breda kontaktnät skapar de bästa möjligheterna för företag och individ att hitta rätt. 

HCM Partner arbetar i huvudsak med att rekrytera inom IT och teknikbranschen där vi har ett stort kunnande. Vi har hjälpt såväl små som stora företag att hitta Business Analysts som är de skickligaste och mest drivna inom området. 

Rekrytera Business Analyst snabbt & smidigt

Personlig bedömning är ett effektivt och tillförlitligt sätt att bedöma kandidaternas kapacitet, styrkor och utvecklingspunkt. Vi identifierar de personer som har den kompetens som krävs, har rätt motivation och som passar in i organisationen. På så sätt hittar vi rätt person för er när ni ska rekrytera Business Analyst. 

I vanlig rekrytering använder man sig av databaser eller annonserar och hoppas på att någon med de rätta kvalifikationerna för arbetet söker tjänsten. 

När vi jobbar med att rekrytera Business Analysts för ert företag arbetar vi för att kontakta den majoritet av kandidater som inte aktivt söker sitt nästa steg i karriären. Vår digra erfarenhet av branschen och förståelse för hur den fungerar gör att vi lyckas träffa kandidater som andra bolag inte når. 

Ett bra team består av noga utvalda individer som gemensamt jobbar mot mål. När ni ska rekrytera Business Analysts, hitta er lagspelare genom oss på HCM Partner! 

Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Julius Jaenzons väg 3 i  Solna, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.