image

Rekrytera BI-specialister

Att rekrytera BI-specialister kan vara svårt. Hur vet man att personen man anställer är den rätta? Med HCM Partner hjälp eliminerar ni risken för en felrekrytering. Om du letar efter kompetenta medarbetare för din verksamhet, eller om du är redo för att ta ett nästa steg i din yrkeskarriär, ta kontakt med oss på HCM Partner. Att söka efter kompetenta kandidater och placera dem på rätt plats är det vi gör. Vi är specialister på att hitta rätt person för våra kunder och dessutom förstå kundernas organisation, marknader, utmaningar och möjligheter. HCM Partner är en Stockholmsbaserad rekryteringsfirma med huvudfokus på IT- och teknikbranschen. Vi har flera års erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer med att rekrytera BI-specialister. Cirka 60 procent av de roller vi tillsätter är experter som BI-specialister, utvecklare projektledare och testare.

Rekrytera BI-specialister framgångsrikt med vår hjälp

Vi får mycket positiv feedback från våra kunder, som består av allt från stora nationella företag till mindre bolag. Många av dem är kunder sedan flera år och vänder sig alltid till oss när de ska tillsätta viktiga roller i sina företag, vilket visar att vårt arbetssätt är optimalt. Så ska ni rekrytera BI-specialister är det definitivt till oss ni ska vända er. Vi fokuserar primärt på den svenska marknaden, men vi ingår i ett internationellt nätverk av liknande bolag som är nischade inom IT-branschen och kan leverera projekt över hela Europa. Detta möjliggör högkvalitativa rekryteringsprocesser även från utlandet. Att samarbeta med oss är enkelt, smidigt och framgångsrikt. Kontakta oss gärna så hittar vi rätt lösning för ditt företag när du ska rekrytera BI-specialister. Och om du känner dig lockad av att byta arbetsgivare – då hjälper vi dig hitta en ny!

Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Julius Jaenzons väg 3 i  Solna, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.