image

Headhunter CTO

Allt fler företag och organisationer frångår de traditionella rekryteringsmetoderna med annonsering och databassökningar när de ska nyanställa en CTO. Skälet till detta är att resultaten, med en så kallad headhunter, blir mycket bättre för både företaget och den nyrekryterade. HCM Partner är en trygg headhunter med en bred och nöjd kundbas, flera av våra kunder har vi haft i många år och det är det bästa betyget vi kan få, att de väljer att stanna hos oss och litar på vår kunskap och skicklighet i att finna rätt kandidater för just de tjänster som de önskar tillsätta. Vi är en headhunter som fokuserar på IT- och teknikbranschen, och vi har hjälpt stora och mindre företag att anställa allt från tekniska säljare och specialister som testare, BI-experter till chefsroller som CTO och CIO.

En headhunter som hittar CTO:n som du annars missar

Vi arbetar aktivt med att leta upp duktiga, drivna och ansvarsfulla personer – de bästa som arbetsmarknaden har att erbjuda, men som företagen inte når eftersom de inte självmant söker sig vidare i sina karriärer. Vi har en ödmjuk approach gentemot våra kandidater och vi utgår från deras önskemål och kompetens. Detta tillsammans med vår branschförståelse resulterar i att vi träffar kandidater som andra går miste om.

Vänd dig till HCM Partner

Eller kanske är du själv en CTO och är sugen på nya utmaningar? Vi välkomnar dig att kontakta oss, vi matchar dig och dina färdigheter och egenskaper mot företagens önskemål och får således ett ypperligt resultat för båda parter!

Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Julius Jaenzons väg 3 i Solna, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.