image

Headhunting CIO

Allt fler företag och organisationer frångår de traditionella rekryteringsmetoderna med annonsering och databassökningar när de ska nyanställa en CIO. Skälet till detta är att resultaten med så kallad headhunting blir mer tillfredsställande för både företaget och den nyrekryterade. På HCM Partner jobbar vi med headhunting och har en bred och nöjd kundbas. Flera av våra kunder har vi haft i många år och det är det bästa betyget vi kan få, att de väljer att stanna hos oss och litar på vår kunskap och skicklighet i att finna rätt kandidater för just de tjänster som de önskar tillsätta. Vår headhunting är fokuserad på IT- och teknikbranschen, vi har hjälpt större och mindre företag att anställa allt från tekniska säljare och specialister som testare, BI-experter till chefsroller som CIO och CTO.

Headhunting ger det bästa resultatet när du söker ny CIO

Vi arbetar aktivt med att leta upp duktiga, drivna och ansvarsfulla personer – de bästa som arbetsmarknaden har att erbjuda – men som företagen inte når eftersom de inte självmant söker sig vidare i sina karriärer. Vi har en ödmjuk approach gentemot våra kandidater och vi utgår från deras önskemål och kompetens. Detta tillsammans med vår branschförståelse resulterar i att vi träffar kandidater som andra går miste om.

Vänd dig till HCM Partner

Eller kanske är du själv en CIO och är sugen på nya utmaningar? Vi välkomnar dig att kontakta oss, vi matchar dig och dina färdigheter och egenskaper mot företagens önskemål och får således det bästa resultatet för båda parter!

Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Julius Jaenzons väg 3 i Solna, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.