Kontor-5.jpg

Rekryteringsföretag inom IT i Stockholm

Välkommen till HCM Partner! Vi är ett rekryteringsföretag inom IT i Stockholm och vi hjälper företag och organisationer att hitta kompetenta medarbetare till nyckelroller som med traditionella rekryteringssätt kan vara svåra att tillsätta.

Vi hjälper även personer som redan är anställda att gå vidare i karriären och hitta drömjobben som de utan vår metodik skulle gå miste om.

HCM Partner är ett rekryteringsföretag inom IT som inriktar sig på att kontakta den majoritet av kandidater som inte aktivt söker nytt jobb. Vår erfarenhet och förståelse kring branschen gör att vi lyckas komma i kontakt med kompetenta kandidater som andra bolag inte når med sina rekryteringsprocesser.

Vi är rekryteringsföretaget inom IT som tänker långsiktigt

Vårt sätt att arbeta har visat sig vara mycket framgångsrikt. Att våra kunder väljer att stanna hos oss och anlita oss som rekryteringsföretag inom IT varje gång de ska nyanställa är det bästa betyget vi kan få. Det går även i linje med vårt arbete och fokus på långsiktiga relationer.

Vill ni också hitta rätt personer till ert företag? Låt HCM Partner, ert rekryteringsföretag inom IT assistera er. Vi underlättar och optimerar er rekryteringsprocess och hjälper er nå ut till kunniga och vassa kandidater som ni alltid letat efter, men som ni aldrig tidigare nått.


Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Gamla Brogatan 29 i centrala Stockholm, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.