Rekrytera teknisk säljare

Ska ni rekrytera en teknisk säljare är ni på rätt plats. HCM Partner har mångårig erfarenhet av att hjälpa företag och organisationer att hitta rätt personer när de ska nyanställa.

Vi är en rekryteringsfirma belägen i Stockholm och vår huvudinriktning är IT- och teknikbranschen. Under årens gång har vi tillsatt flera roller för våra kunders räkning. Cirka 60 procent av tjänsterna har varit specialister som BI-experter, utvecklare projektledare och testare och den resterande delen har bestått av bland annat just tekniska säljare.

En teknisk säljare skall vara mångfacetterad med ett stort tekniskt kunnande och ha bra hand med människor i olika situationer. Vi på HCM Partner använder oss av en metodik som skulle kunna beskrivas som ett kraftfullt precisionsinstrument. Det underlättar och optimerar er rekrytering av en teknisk säljare – vi finner med andra ord den rätta kandidaten som passar perfekt i ert team, både prestationsmässigt och socialt.

Hur jobbar vi när vi hjälper er att rekrytera en teknisk säljare? Vårt sätt att headhunta kan vara det mest effektiva – eller till och med det enda sättet att hitta den rätta personen som passar som teknisk säljare på ert företag.

Rekrytering av en teknisk säljare är enkelt

Vi inriktar vi oss på att kontakta den majoritet av kandidater som inte aktivt söker sig vidare i sin yrkeskarriär. Vår erfarenhet och branschkunnighet gör att vi lyckas etablera kontakt med högkvalificerade kandidater som andra bolag inte når.

Kanske är du en av de som är intresserad av att avancera vidare i din yrkeskarriär? Du är varmt välkommen att kontakta oss på HCM Partner så hjälper vi dig att matcha dina egenskaper och önskemål mot ett företag som söker efter just dessa.

Givetvis är kontakten mellan oss och dig konfidentiell.

Vi ser fram emot att anta din utmaning! Kontakta oss redan i dag!


Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Gamla Brogatan 29 i centrala Stockholm, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.