Rekrytera säljchef

Vi är HCM Partner och vi vågar påstå att vi alltid kan hitta en person med kunskap att lösa våra kunders utmaningar. Ska ni rekrytera en säljchef? Ingen utmaning är för stor för oss!

Vid en nyrekrytering gäller det för företaget att hitta kandidaten med de rätta kvalifikationerna och egenskaperna, vilket kan vara svårt med traditionella sökmetoder.

Men HCM Partner lyckas med vad andra leverantörer går bet på – vi hittar de bästa kandidaterna åt våra kunder.

I stället för vanlig rekrytering där man använder sig av databaser eller annonserar och hoppas på att någon som med rätt kompetens för arbetet söker tjänsten, arbetar HCM Partner med headhunting.

Vi söker upp personer med de rätta kvalifikationerna och egenskaperna men som inte aktivt söker sig ifrån sin nuvarande arbetsplats. Således kommer ni som kund när ni ska rekrytera säljchef nå ut till ett betydligt större spektra av potentiella säljchefer för ert företag än ni någonsin tidigare gjort.

Rekrytera er säljchef professionellt & kreativt

Vi har hjälpt såväl små som stora företag med att rekrytera säljchef och vi lovordas för vår förmåga att på kort tid kunna lösa kritiska rekryteringar som andra leverantörer misslyckats med.

Då vi på HCM partner vet hur viktig en kompetent säljchef är för ett företag hjälper vi er att på ett smidigt och tryggt sätt ges möjlighet att ta del av hela kandidatmarknaden.

Kontakta oss om du vill veta vad vi kan göra för just dig, ditt företag eller din karriär!


Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Gamla Brogatan 29 i centrala Stockholm, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.