Kontor-5.jpg

Rekrytera IT-personal

När ni ska rekrytera IT-personal är det till HCM Partner ni ska vända er. HCM Partner är den professionella rekryteringsfirman som hjälper ditt företag att hitta de bäst kvalificerade personerna när ni ska rekrytera IT-personal. Vi är ett Stockholmsbaserat företag med en stor och nöjd kundbas. Många av de kunder vi har är kunder sedan flera år, vilket är ett bevis på att våra processer fungerar.

På HCM Partner har vi en gedigen erfarenhet av att hjälpa bolag att rekrytera IT-personal. Vi kan erbjuda våra kunder ett mer specialiserat urval jämfört med traditionella rekryteringsföretag.

Vi arbetar inte med det sedvanliga sättet med annonsering, utan vi jobbar med headhunting. Vi är nischade inom IT-området och är specialister på att finna meriterade kandidater till kvalificerade befattningar inom arbetslivet. Vi har en ödmjuk approach gentemot våra kandidater och vi utgår från deras önskemål och kompetens. Detta tillsammans med vår branschförståelse resulterar i att vi träffar kandidater som andra bolag inte når.

Rekrytera IT-personal – vi hittar era nyckelpersoner!

Ett bra team består av noga utvalda individer som alla gemensamt jobbar mot samma mål. Genom att anlita HCM Partner hittar ni nyckelpersonerna ni söker när ni ska rekrytera IT-personal.

HCM Partner är en del av ett internationellt nätverk av rekryteringsbyråer med fokus på den europeiska marknaden. Tillsammans arbetar vi efter en gemensam arbetsmodell i kombination med globala sökmöjligheter och en stor databas för att tillhandahålla ett brett och konkurrenskraftigt alternativ.

Oavsett om du behöver rekrytera i Sverige eller i Europa kan du få en kontraktspunkt och en kontaktperson för hela ert rekryteringsbehov.

När ni ska rekrytera IT-personal, ta kontakt med oss på HCM Partner. Vi är experter på att identifiera vad arbetsgivarna och kandidaterna har för önskemål. Och det är då resultatet blir enastående.


Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Gamla Brogatan 29 i centrala Stockholm, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.