Kontor-5.jpg

IT-rekrytering Kista

Välkommen till HCM Partner, den kreativa rekryteringsbyrån som jobbar med IT-rekrytering i Kista.

Vår idé är kort och gott: Vi hittar de bästa kandidaterna åt våra kunder. Om ditt företag eller organisation behöver göra en IT-rekrytering i Kista är HCM Partner rätt för dig. Vi har under många år hjälpt våra kunder hitta nyckelpersoner som visat sig passa alldeles perfekt in i organisationen, både socialt och prestationsmässigt.

Vår huvudfokus ligger på IT- och teknikbranschen och genom våra arbetsmetoder och breda kontaktnät hittar vi alltid rätt person för våra kunder.

Hitta rätt personer med vår IT-rekrytering i Kista

När vi jobbar med IT-rekrytering i Kista arbetar vi för att kontakta kandidater som inte aktivt söker sitt nästa steg i karriären. Med lång erfarenhet av branschen och förståelse för hur den fungerar lyckas vi träffa kandidater som andra bolag missar, då deras rekryteringsmetoder inte är tillräckligt heltäckande eller effektiva.

Och det är ofta genom våra metoder man hittar personerna som inte bara har den önskade erfarenheten och utbildningen, utan också passar in i ditt företags kultur och värderingar.

Flera stora bolag har anlitat HCM Partner för att tillsätta viktiga roller i sina företag. Vi fokuserar primärt på den svenska marknaden, men vi ingår i ett internationellt nätverk av liknande bolag som är nischade inom IT-branschen med primärt fokus på den europeiska arbetsmarknaden.

Gör som många företag och organisationer redan gjort – välj att anlita HCM Partner för IT-rekrytering i Kista!


Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Gamla Brogatan 29 i centrala Stockholm, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.