Kontor-5.jpg

IT-rekryterare, Stockholm

Välkommen till HCM Partner, den kreativa rekryteringsbyrån som hjälper dig att hitta rätt person till rätt plats när du ska nyanställa.

Om ditt företag eller organisation behöver hjälp att hitta en ny medarbetare till IT-avdelningen har ni kommit rätt. Vår idé är enkel: Vi hittar de bästa kandidaterna åt våra kunder och är den IT-rekryterare som går steget längre!

Vi på HCM Partner är experter på att hjälpa företag och organisationer att finna de specialister som behövs för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att få verksamheten att förbättras och expandera. Vi har under många år hjälpt våra kunder hitta nyckelpersoner som de med sina tidigare metoder gått bet på.

Vår huvudfokus ligger på IT- och teknikbranschen och genom våra uppsökande arbetsmetoder och breda kontaktnät har våra nöjda kunder lyckats hitta exakt rätt person att anställa.

HCM Partner - IT-rekryterare med lång erfarenhet

När vi hjälper dig med att finna rätt IT-rekryterare för ditt företags ändamål arbetar vi för att kontakta den majoritet av kandidater som inte aktivt söker sitt nästa steg i karriären. Vår erfarenhet av branschen och förståelse för hur den fungerar gör att vi lyckas träffa kandidater som andra bolag inte når. Och det är ofta här man hittar personerna som inte bara har den önskade erfarenheten och utbildningen, utan också passar in i ditt företags kultur och värderingar.

Väljer ni att anlita HCM Partner som er IT-rekryterare kan ni lita på att vi gör vårt bästa för att väga samman båda parters önskemål och behov för att uppnå en så optimal och långsiktig rekrytering som det bara är möjligt.


Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Gamla Brogatan 29 i centrala Stockholm, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.