image

IT recruitment, Stockholm

HCM Partner är en rekryteringsfirma med kontor i filmstadsområdet i Solna. Vi har lång erfarenhet av rekryteringsarbete, främst från headhunting och IT recruitment och vi kan erbjuda våra kunder ett mer specialiserat urval jämfört med traditionella rekryteringsföretag, då vi odlar goda kontakter med personer med specialkunskaper och som är väletablerade på arbetsmarknaden, men som av olika anledningar inte söker sig vidare från sina nuvarande arbetsplatser.

Du känner skillnaden i samarbetet med oss

Att byta arbetsgivare kan vara ett stort steg att ta, att lämna tryggheten man redan har. Men vårt rekryteringsarbete vad gäller IT recruitment, med stort personligt engagemang, lång erfarenhet och att vi är lyhörda för kandidaternas och arbetsgivarnas önskemål, har resulterat i att vi fått en stor och nöjd kundkrets och vårt nätverk av kandidater växer ständigt. Du som kund eller kandidat ska känna skillnaden i samarbetet med oss.

Låt oss sköta er IT recruitment i Stockholm

HCM Partner är också en del av Continental Search Alliance, ett internationellt nätverk av rekryteringsbyråer med fokus på den europeiska marknaden. Tillsammans arbetar vi efter en gemensam arbetsmodell i kombination med globala sökmöjligheter och en stor databas för att tillhandahålla ett brett och konkurrenskraftigt alternativ när det kommer till IT recruitment. Att samarbeta med oss är enkelt, bekvämt och ger goda resultat. Kontakta oss gärna så hittar vi rätt IT recruitment-lösning för ditt företag i Stockholm.

Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Julius Jaenzons väg 3 i Råsunda, Solna, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.