Kontor-5.jpg

Headhunting, utvecklare

Om ni skall rekrytera en utvecklare, eller du är just en erfaren utvecklare som söker nya utmaningar, är HCM Partner precis rätt headhunting- företag att kontakta. Vår personliga service, omfattande erfarenhet och vårt breda kontaktnät skapar de bästa möjligheterna för företag och individ att hitta rätt.

HCM Partner arbetar i huvudsak med headhunting inom IT och teknikbranschen där vi har ett stort kunnande. Vi har hjälpt såväl små som stora företag att hitta utvecklare som är de skickligaste och mest drivna inom området.

Lyckade resultat med vår headhunting

Vår metod går ut på att med hjälp av vår kunskap och skicklighet matcha samman arbetsgivare med personer vilka besitter exakt rätt kompetens. Genom att lyssna och utgå ifrån båda parters önskemål och behov resulterar vår headhunting i mycket lyckade resultat som är tillfredställande både för företaget och den utvecklare ni anställer.

Headhunting av utvecklare i HCM Partners regi skiljer sig ifrån traditionella rekryteringsmetoder som annonsering och databassökningar vilka ofta tar mycket tid och inte alltid når de bästa kandidaterna. Då vi på HCM Partner vet hur viktig rätt utvecklare är för ett företags möjligheter att växa och hitta nya affärsmöjligheter hjälper vi er att på ett smidigt och tryggt sätt ges möjlighet att ta del av hela kandidatmarknaden.

Om du vill veta vad vi kan göra för just dig, ditt företag eller din karriär som utvecklare så tveka inte att kontakta oss på HCM Partner. Redan idag!


Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Gamla Brogatan 29 i centrala Stockholm, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.