Kontor-5.jpg

Headhunting inom IT, Stockholm

Behöver ditt företag eller organisation rekrytera eller är du en driftig och kunnig person som söker nya utmaningar? Vi på HCM Partner är specialister på headhunting inom IT i Stockholm och hjälper företag och organisationer att hitta de nyckelpersoner som behövs för att skapa bästa möjliga förutsättningar för att få verksamheten att utvecklas och växa. Vår huvudfokus ligger på IT- och teknikbranschen, och många nöjda kunder har genom våra uppsökande arbetsmetoder i headhunting inom IT och breda kontaktnät lyckats hitta exakt rätt person att anställa.

Idén bakom HCM Partner är enkel: Vi hittar de bästa kandidaterna åt våra kunder.

HCM Partner arbetar med headhunting inom IT i stället för vanlig rekrytering där man använder sig av databaser eller annonserar och hoppas på att någon med de rätta kvalifikationerna för arbetet söker tjänsten.

Hitta rätt personer med vår headhunting inom IT

När vi jobbar med headhunting inom IT arbetar vi för att kontakta den majoritet av kandidater som inte aktivt söker sitt nästa steg i karriären. Vår väldiga erfarenhet av branschen och förståelse för hur den fungerar gör att vi lyckas träffa kandidater som andra bolag inte når.

Flera stora bolag har anlitat HCM Partner för att tillsätta viktiga roller i sina företag. Vi fokuserar primärt på den svenska marknaden, men vi ingår i ett internationellt nätverk av liknande bolag som är nischade inom IT-branschen och kan leverera projekt över hela Europa.

Väljer ni att anlita HCM Partner för headhunting inom IT i Stockholm kan ni lita på att vi gör vårt allra bästa för att väga samman båda parters önskemål och behov för att uppnå en så optimal och långsiktig rekrytering som det bara är möjligt.

Kontakten mellan oss och kunden är givetvis strikt konfidentiell.

Välkommen till HCM Partner – den kreativa rekryteringsbyrån.


Kontakta oss

Allt börjar med ett samtal. Eller ett e-mejl. Vill du knacka oss på axeln så sitter vi på Gamla Brogatan 29 i centrala Stockholm, annars finner du våra uppgifter längre ner. Varmt välkommen.