image

Headhunter IT Stockholm

HCM Partner är en headhunter, inriktad på IT och med kontor i Stockholm. Under flera år har vi vässat kompetensen hos företag och organisationer genom att hjälpa dem med att hitta specialister till nyckelrollspositioner som annars skulle vara svåra att tillsätta med personer som har de rätta kvalifikationerna och egenskaperna som krävs för tjänsterna.

En traditionell rekrytering med ansökningsprocess och intervjuer är inte alls lika heltäckande som metoden som HCM Partner använder sig av. Vi är en headhunter som har en gedigen erfarenhet av IT – hur branschen ser ut och vad den efterfrågar för kompetenser.

I och med att vi söker upp personer som inte aktivt söker jobb men som besitter ytterst goda sakkunskaper i den aktuella branschen kommer vi åt en kategori människor som andra aldrig når med sina rekryteringssätt.

En headhunter inom IT i Stockholm med stort engagemang

Därmed öppnas en helt ny dörr för företagen – och även för kandidaterna. Vi är en headhunter inom IT som tack vare stort personligt engagemang och lång erfarenhet är extremt bra på att identifiera vad arbetsgivarna och kandidaterna har för önskemål.

Vår anställningsprocess är snabb, gedigen och professionell och vi har med årens gång fått många nöjda kunder. Flera av dem har varit med ända från början och väljer alltid att vända sig till oss när de behöver hjälp med en headhunter inom IT i Stockholm.

Gör det ni med! Kontakta oss redan i dag så hjälper vi er att rekrytera rätt!

Kontakta oss

Fyll i formuläret eller skicka ett mail till info@hcmpartner.se så återkommer vi till dig så snart som möjligt!

Namn(krävs)