Tove Svansson - Researcher hos HCM Partner

Tove_F[2]-min.jpg

Tove Svansson

Vi förstärker vårt team med Tove Svansson! Tove studerar personaladministration vid Påhlmans handelsinstitut och kommer vid sidan av studierna hjälpa oss att hitta de bästa som finns inom IT.

- Jag är en positiv och glad tjej som har påbörjat mina studier inom Personaladministration i Stockholm. Jag kommer till HCM med en bakgrund inom rekrytering och bemanning inom försäkringsbranschen.

Tove kommer att gå in i rollen som researcher hos oss på HCM Partner och stärka upp vårt team där vi hittar guldkornen inom IT.

- Jag har sedan tidigare arbetat med rekrytering inom försäljning - och försäkringsbranschen. Jag ser rollen som researcher hos HCM som ett bra steg för mig för att utvecklas ännu mer inom IT-rekrytering men också som person.

Genom att att välja rekryteringsbyrå vid rekrytering kan ditt företag lägga fokus på andra delar av företagets utveckling och istället låta experterna sköta rekryteringen. Allt handlar om att få rätt kompetens på rätt plats.

Vi på HCM Partner önskar Tove varmt välkommen till teamet och ser fram emot att sen henne utvecklas hos oss!

På gång hos HCM Partner

HCM Partner