Oscar Persson - Rekryteringskonsult

Vi välkomnar Oscar Persson till teamet!

Oscar är en glad skåning från Kristianstad som nu arbetar som rekryteringskonsult här med oss på HCM Partner. Oscar har stor erfarenhet inom IT rekrytering och trestaviga förkortningar AND svart bälte på Boolean Search!

För att lära känna Oscar lite mer så har vi gjort en intervju med Oscar där vi har gått på djupet med 3 snabba frågor.

1.    Vart kommer du ifrån före du började på HCM Partner?

Jag kom in i rekryteringsbranschen när jag bodde i London och har varit fast sedan dess. Precis före HCM Partner arbetade jag på PROdata consult, rekrytering av konsulter med inriktning av finanstechnologi.

 

2.    Vad gör du helst när du inte rekryterar de bästa i branschen?

Jag reser gärna när jag har möjlighet. Stort intresse av fotboll och hejar fram Real Madrid i Champions League och när jag inte kollar fotboll spelar jag gärna FIFA på mitt playstation.

 

3.    Vilken fråga borde vi ställa här?

Tror du att din tidigare erfarenhet från konsultbranschen kommer gynna dig i din nya roll på HCM Partner?

4.    Vad skulle du svarat om vi ställde den frågan?

Inom konsultbranschen är det vanligt att en rekryteringsprocess måste startas och avslutas inom loppet av bara några dagar. Detta utan att kompromissa det minsta på kvalitén. Det har lärt mig att vara tidseffektiv och strategisk i mitt dagliga arbete. Jag ser framemot att få spendera mer tid per kandidat och att utvecklas till en riktigt vass headhunter.

Vi tackar Oscar för att han ville vara med och svara på lite frågor och önskar han all lycka till på HCM Partner.

AnställdaHCM Partner