Isabelle Ander - Researcher hos HCM Partner

isabelle-ander.jpg

Isabelle Ander

- Jag är en 25 års gammal äventyrslysten och livsglad tjej som studerar termin två till Personalvetare på Stockholms Universitet. På fritiden sjunger jag i konsertkör och bergsklättrar.

Isabelle kommer utöver sina studier att gå in som researcher hos oss på HCM Partner och hjälpa oss hitta guldkornen.

- Jag har alltid tyckt rekrytering har varit lockande, att hitta den perfekta personen för en specifik roll känns som en fin och meningsfull process att få ta del av. Att få arbeta med det jag läser i skolan känns väldigt motiverande och jag ser fram emot att komma in i rollen ordentligt och bli varm i kläderna.

Varför tycker du man ska använda sig av en rekryteringsbyrå?

- HCM partner har stort fokus på långsiktiga relationer, både med kandidat och kund. Detta gör att vi alltid har ett litet ess i rockärmen även på de knepigaste rekryteringar. Just därför tror jag att företag bör använda sig av en rekryteringsbyrå, både för kompetensen men även för kontakterna som byrån sitter på.

Om du får ge ett tips, vad skulle det vara?

- Att alla någon gång i sitt liv borde ta chansen och pröva att klättra upp för ett berg. Finns inget som slår tillfredsställelsen av av att nå toppen och få blicka ut över landskapen nedanför. Det är mitt tips!

Vi på HCM Partner önskar Isabelle varmt välkommen till teamet och ser fram emot att se henne utvecklas hos oss! Kanske blir det klättring på kan nästa konferens, vem vet!

På gång hos HCM Partner

AnställdaHCM Partner