Fanny Gustavsson Fri - Researcher

fanny-gustavsson-fri-researcher

Fanny Gustavsson Fri

Vi förstärker vårt team med Fanny Gustavsson Fri! Fanny studerar personal, arbete och organisation på Stockholms Universitet och kommer vid sidan av studierna hjälpa oss att hitta de bästa som finns inom IT. Läs vad Fanny har att säga.

- Jag är en levnadsglad, positiv stockholmare som läser personal, arbete och organisation på Stockholms Universitet. På HCM Partner ser jag fram emot att utvecklas till researcher-proffs inom IT-headhunting. Jag ser HCM Partner och deras expertis som ett bra steg i karriären den perfekta platsen för mig att utvecklas på.

Fanny kommer att gå in i rollen som researcher hos oss på HCM Partner och stärka upp vårt team där vi hittar guldkornen inom IT.

- Genom att välja en rekryteringsbyrå vid en rekrytering får du ta del av det stora nätverk och den kompetens vi sitter på, detta gör att vi har väldigt nöjda kunder och kandidater i bagaget, mitt tips är att vid varje behov av en rekrytering, kontakta HCM Partner så får ni ta del av en exceptionell IT-headhunting.

Vi på HCM Partner önskar Fanny varmt välkommen till teamet!

HCM Partner