UX/frontend-utvecklare till 21 grams

UX/frontend-utvecklare till Hammarby Sjöstad

21 grams är ett mjukvarubolag som arbetar för enkel, billig och smart kommunikation, både fysiskt och digitalt. De genomgår nu den roligaste resan hittills i företagets historia där de går från att vara en medelstor aktör till att bli det dominerande bolaget i branschen.

21 grams har gått från att endast fokusera på att sänka portokostnader till att effektivisera hur företag kommunicerar meddelanden som fakturor, kundbrev, välkomstpaket eller tidsbokningar till kunder på kostnadseffektiva sätt.

Utveckling som digitala brevlådor, Swish och BankID skapar möjligheter att återuppfinna en marknad som under flera decennier sett i princip lika ut.

Du kommer att jobba i team med duktiga fullstack-utvecklare som arbetar i miljöer och tekniker så som Java, Git, CI/CD, Maven, Docker/Kubernetes och AWS.

Vem är du?

Vi tror att du är social, kreativ och lösningsorienterad.

De saknar idag sin spetskompetens inom UX och frontend och söker efter Dig som är duktig på Javascript, LESS/SCSS och Angular.

Här hos 21 grams får du stort spelrum och vara med och påverka mycket. Fokus ligger på att du som utvecklare ska fortsätta utvecklas. Här är det är ingen som håller dig tillbaka!

Ansökan

Ansökan sker via länken ovan. Vid frågor och funderingar gällande rollen kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Andrea Nybäck.

Andrea_komprimerad.jpg

Andrea Nybäck

rekryteringHCM Partner