UX-Designer

Vi letar efter en Product Designer som ska stärka TriOptimas UX-team!

Trioptima är ett svenskgrundat fintechbolag som tillhandahåller flera webbaserade mjukvarulösningar som används av majoriteten av världens största finansiella institut för att hantera risk. Det går väldigt bra för TriOptima, varje år gör de minst 40-50% vinst och brukar gå break-even någon gång i juni/juli.

De har blivit nominerade till att ha Stockholms snyggaste lokaler och sitter centralt på Mäster Samuelsgatan 17, där all utveckling sker och där rollen är belägen.

TriOptima ägs idag av CME som är ett stort amerikanskt bolag inom samma bransch, vilket medför internationella kontaktytor och resurser för rollen. TriOptima har alltid varit ett team av innovatörer från de första hängivna medlemmarna som lanserade företaget till dagens globala närvaro. 

Om rollen som UX-Designer:

Som Product Designer hos TriOptima kommer du att vara en nyckelspelare i det interna UX-teamet som består av 4 stycken designers med sammantaget över 50-års erfarenhet. Teamet arbetar centralt och är involverat i nya koncept, produkter och funktioner, vilket innebär att du kommer att ha stora kontaktytor och arbeta med både chefer, produktägare och utvecklare. UX-teamet tillhör den tekniska avdelningen och arbetar från det fantastiska kontoret i centrala Stockholm men teamet har även kollegor i New York, London, Singapore och Tokyo.

Vem söker vi:

  • Vi föreställer oss att du har ca 5-8 års erfarenhet inom UX och kanske har tröttnat på att alltid komma in sent i projekt? Eller att du har spenderat några år inom konsultbranschen och vill få möjlighet att arbeta långsiktigt med designen av en produkt?

  • Du har en pragmatisk syn på design och ser det som ett kraftfullt och modernt verktyg snarare än bara estetiskt och användbart.

  • Du är en professionell och dedikerad designer – helst med intresse för affärssidan av design och UX.

  • Du brinner för att översätta affärsstrategier och användarens behov till kraftfulla och användbara produkter.

 

Låter rollen intressant för dig

Kontakta då rekryteringskonsult Sara Burman för mer information eller ansök via knappen nedan.

Sara-komprimerad.jpg

Sara Burman