Teknisk projektledare - Nextory


Teknisk projektledare med passion för produktutveckling och att leda effektiva agila utvecklingsteam

Nextory brinner för att öka läsandet genom att öka tillgängligheten på böcker. De erbjuder obegränsad tillgång till ljudböcker och e-böcker direkt i mobilen. Företagets mål är att bli den ledande aktören inom digitala böcker och har de senaste åren haft en tresiffrig tillväxt. Strategin är fortsatt expansion, både internationellt och i Sverige och att fortsätta utveckla en boktjänst som kunderna älskar.

Om rollen som projektledare

Som projektledare/produktägare kommer du ha en viktig och central roll inom företaget. Du är länken mellan verksamheten och vårt utvecklingsteam bestående av utvecklare, lösningsarkitekter, administrativ personal och testare. Som projektledare ansvarar du för kravställning, rapportering, beslutsunderlag för marknad och ekonomi samt ledning av ett flertal utvecklingsprojekt där du koordinerar de olika teamen. Som produktägare för en central del i Nextorys system kommer du ansvara för utveckling och förvaltning.

  • Företaget tillämpar agilt arbetssätt där teamet arbetar självständigt men ibland även i övergripande projektform i samarbete med övriga delar av verksamheten

  • Nextorys plattform är modern med den senaste tekniken och arkitekturen

  • Du rapporterar till CTO på Nextory och tjänsten är placerad på huvudkontoret i centrala Stockholm

Kompetenser och färdigheter

  • Relevant högskoleutbildning

  • Minst 5 års praktisk erfarenhet av att projektleda agila team inom systemutveckling

  • Erfarenhet av produktutveckling/digitaliseringsprojekt

  • Erfarenhet av att leda distribuerade team utomlands är meriterande

  • Erfarenhet av kravställning och analys

  • Flytande svenska och engelska både muntligt och skriftligt

  • Meriterande är om du har en bakgrund inom programmering/systemarkitektur


Om dig

Du är kommunikativ, driven och ambitiös lagspelare. Vi arbetar verksamhetsnära vilket ställer krav på social förmåga och en positiv attityd. Din energinivå är hög och du gillar problemlösning och bidrar gärna med din kunskap till andra. Du är nyfiken på utvecklingen och håller dig uppdaterad inom digitaliserade tjänster.


Nextory erbjuder

Nextory kan erbjuda dig en viktig roll i ett framgångsrikt och snabbväxande bolag med korta beslutsvägar och härliga människor.

Ansökan

Ansökan sker via länken ovan. Vid frågor och funderingar gällande rollen kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Sara Burman. 

Sara-komprimerad.jpg

Sara Burman

rekryteringHCM Partner