Arbeta med Qlik Sense hos Ticket

Arbeta som Qlik-utvecklare hos Ticket

Som Qlik-utvecklare på Ticket jobbar du tillsammans med drivna och ödmjuka vinnarskallar i olika produktteam som innefattar utveckling av företagets tjänster.

Du kommer att jobba i en organisation med korta beslutsvägar och där det går snabbt från beslut till handling. Våra agila team är självgående och utvecklingsgruppen gör själva teknikval och andra viktiga beslut. Dina kollegor här är riktigt skarpa, hjälpsamma, drivna och många har jobbat 10-15 år. Du kommer att få chansen att lära dig och själv sprida kunskap.

Vi jobbar idag med QlikSense, NPrinting, micro services, Elasticsearch, molnet, och Java. Allteftersom våra analysbehov växer så har du utmärkta möjligheter att växa med stacken och lära dig nytt.

Till vardags kommer du bygga lösningar för att utöka mängden analyserbar information i våra verktyg tillsammans med andra utvecklare och våra analytiker. Du får vara med från behov till färdiga lösningar. Hjälp oss att ställa rätt frågor bland våra stora datamängder. Vi hjälper också gärna våra affärsägare i funktionella diskussioner och att hitta rätt lösning åt dem. 

Varje dag görs miljoner sökningar via Tickets sajter och det blir din roll som Qlik-utvecklare att serva analys, ekonomi och andra beslutsfattare med data för att således kunna göra korrekta analyser och ta rätt beslut med datan.

Om dig

Du har troligen en examen inom datavetenskap, systemvetenskap eller motsvarande utbildning och minst ett par års erfarenhet av utveckling i Qlik. Troligen kommer du från en bakgrund som utvecklare eller som controller där du själv lärt dig allt om Qlik.

Som person uppskattar du att utmanas av nya tekniker, problem och tycker kod är kul! Du gillar dessutom att arbeta agilt och triggas av snabba förändringar som kan uppstå genom de korta beslutsprocesserna. Du diskuterar gärna både tekniska lösningar och vilken data som är intressant att få ut och varför. Som person är du kommunikativ, driven och har hjärtat på rätta stället!  Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.

Om Ticket

Ticket är idag den största privatresebyråkedjan i Norden med sajterna Ticket och Airngo. Ticket har totalt över 400 medarbetare och 70 butiker i Sverige och Norge. Ticket har stark tillväxt och gör det med marknadsledande lönsamhet 

Ticket bygger och driftar själva sin e-handelsplatform med alltifrån utmanande backendfrågor inom skalning till att sortera hotell efter sannolikhet till köp. Ticket sitter i toppmoderna lokaler i Sickla, några minuter från Slussen. Här jobbar ca 80 personer med allt från sälj, utveckling, marknadsföring till ekonomi och personal.

Givetvis har du sex veckors semester, flex så vardagen fungerar, full tjänstepension enligt ITP och trevliga reseförmåner. För Tickets anställda finns fri parkering utanför kontoret. 

Mer information kring rollen som Qlik-utvecklare hos Ticket

För mer information om rollen som Qlik-utvecklare hos Ticket kontakta Henrik Mellring.

Henrik-kompimerad.jpg

Henrik Mellring

rekryteringHCM Partner