Lösningsarkitekt till Kronans Apotek

Lösningsarkitekt - Kronans Apotek

Kronans apotek söker en lösningsarkitekt till konsumentaffärsområdet. Var med och forma apoteksvärlden i hela kedjan – från distribution till apotek.

Kronans Apotek ser enorm potential i att gå mer mot det digitala och vara det moderna apoteket. Som del i Oriolakoncernen kommer du att ingå i ett arkitekturteam med ansvar för att utveckla och implementera hela koncernens arkitektur och ta fram roadmaps och målarkitektur som stödjer de konsumentnära affärerna. Du blir i denna breda roll ensam ansvarig över området Consumer retail.

Vi söker dig som:

  • har bred teknikkunskap

  • relevant akademisk examen (exempelvis systemvetare, industriell ekonomi eller liknande)

  • 3-5 års erfarenhet inom lösningsarkitektur

Vi tror även att du har erfarenhet från retailbranschen och verksamhetsförståelse och är van att styra mot mål och förankra i verksamheten. Som person är du kommunikativ, nyfiken och analytisk. Du kan omsätta strategi och krav till arkitektur och bidra till innovativa lösningar för att utveckla verksamheten/hela Oriolakedjan.

Kronans Apotek är präglat av en entreprenörsanda och man förväntas ta eget ansvar för att lägga upp och planera sitt arbete.


Kronans Apotek kan erbjuda dig ett hållbart, meningsfullt, stimulerande och utmanade arbete där hälsa står i fokus. Varje dag kan du följa våra kunder genom livet i olika viktiga ögonblick. Som medarbetare är du grundstenen i vår verksamhet. Oavsett var du befinner dig i din karriär satsar vi på dig som medarbetare. Det är vårt löfte till dig.

Ansökan

Ansökan sker via länken ovan. Vid frågor och funderingar gällande rollen kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Andrea Nybäck.

Andrea_komprimerad.jpg

Andrea Nybäck

rekryteringHCM Partner