IT-Rekryterare till HCM Partner AB

Bli en viktig del i ett familjärt företag som värnar om glädje och gemenskap!

Arbetar du idag med IT-rekrytering, kanske i ett bemanningsbolag eller linjebolag eller som search/rekryteringskonsult? Är du nyfiken på att arbeta med mer verksamhetsnära IT-rekrytering och få ett övergripande ansvar för rekryteringsprocesser mot kund? Då har du kommit rätt!

Vi rekryterare just nu en IT rekryteringskonsult till vårt kontor i centrala Stockholm! Kom och jobba på Sveriges vassaste och trevligaste (och ödmjukaste) headhuntingföretag!

Din roll som IT-Rekryterare

Som rekryteringskonsult på HCM Partner har du det övergripande ansvaret för rekryteringsprocessen gentemot kund. Rollen innebär också ett ansvar för införsäljning samt leverans av kandidater. Du arbetar i team med våra researchers för att identifiera och attrahera samt genomföra intervjuer för att finna väl lämpade kandidater.

Kvalifikationer

  • Vi tror att du har minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet  

  • Gärna erfarenhet av att driva egen försäljning,

  • Erfarenhet av att rekrytera kvalificerade medarbetare inom IT/Tech området

  • Ha ett eget aktivt affärsnätverk och vara flytande i Svenska språket 

  Egenskaper

  • Glad och drivande

  • Högt engagemang och egen drivkraft, viljan att arbeta under eget ansvar

  • Målfokuserad och resultatorienterad 

  • Lagspelare, vilja att dela med sig av kunskaper och framgångar

  • Förtroendeskapande och senior personlighet

Vilka är HCM Partner?

Våra uppdragsgivare är idag ett antal kunder som alla har gemensamt att de önskar finna den bästa kompetensen till sitt företag. Bolagen vi representerar är allt ifrån 30 anställda till över 100.000 anställda.

Vi har Norden som arbetsområde men den stora huvuddelen av våra uppdrag återfinns i Stockholmsregionen. Bolagen vi representerar har alla stort fokus på IT/Tech frågor, så du bör känna dig bekväm med de begrepp och förkortningar som finns i IT världen.  Rollerna vi främst arbetar med är åt det verksamhetsnära IT hållet, samt managementpositioner.

Vi sitter i vårt ljusa fräscha kontor i centrala Stockholm, nära centralen.

Kontakta oss för mer information

Önskas ytterligare information om tjänsten är du välkommen att ta kontakt med VD Anders Jönsson på HCM Partner AB, tel. 073-9816870 eller fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Alla ansökningar och kontakter behandlas strikt konfidentiellt. 

Namn *
Namn
rekryteringHCM Partner