ETL-Utveckling på Kungsholmen i Stockholm

Bizone är BI-konsultbyrån som vill fortsätta att växa och söker nu efter en person som kan sitta med ETL-Utveckling av kunddata hos välkänd kund. Bolaget satsar väldigt mycket mycket på sina konsulter. Hos Bizone får du stora möjligheter till personlig utveckling och certifiering i Microsofts BI stack bland annat.

Bizone sitter på vindsvåning på Kungsholmen. Bizone är det lilla bolaget där du får chansen att påverka mycket om du vill. Du kommer att jobba med stora kunder och med långa och viktiga uppdrag. Oftast med flera Bizone konsulter som levererar fullständig projekt till kunder. Exempel på kunder kan vara dom största bankerna och välkända retailbolag.

Bizone arbetar långt framme med sin teknik, man är ett BI bolag som gör alla delar, från machine learning till att designa ETL flöden, kundernas behov styr arbetet. Dom jobbar mer och mer serverless och i molnet vilket innebär att man inte behöver sitta hos kund 100% av arbetstiden.

Vem är du som passar för rollen:

  • Svenska är ett måste på grund av att många kunder inom retail pratar svenska.

  • Hands on ETL erfarenhet (valfritt verktyg, Microsofts är plus).

  • Ska ha varit med och designat lösningar inom ETL

  • Vill kompetensutvecklas och röra sig mer och mer mot design

  • Kunna ta dialoger med kund

  • Dimensionell modellering, SSAS/SSIS. (inget krav, men ett plus)

  • Du bör vara en person som är ödmjuk och har självinsikt för att passa in i Bizones kultur. Gärna triggas av utmaningar.

Bizone har även ett kontor i Thailand som man kan ha utbyte med om det skulle vara något för dig.

Trevlig kultur på bolaget, man hittar på saker tillsammans, drar på konferens, åker skidor, kör någon årlig Goca cup. Grillar på balkongen på sommaren och håller i lite AW’s och middagar på kontoret.

Mer information om rollen som ETL-Utvecklare his Bizone

Kontakta Joni på HCM Partner via uppgifterna nedan för mer information om rollen som ETL-Utvecklare.

Jonni-kompimerad.jpg

Joni Puumala

rekryteringHCM Partner