BI-utvecklare till MTR

Rollen är tillsatt.

Fler roller hos oss på HCM Partner kan du hitta via knappen nedan

Vi söker BI-utvecklare som vill göra samhällsnytta!

Här får du möjligheten att göra skillnad på riktigt. Du får tillgång till att bearbeta enorma mängder data samtidigt som du får föra dialog med olika verksamhetsintressenter i ett av världens mest framgångsrika bolag inom området. Vi söker dig som vill vara med och påverka framtida plattformsval samt drivs att kunna göra en skillnad för miljön och påverka vardagen för tusentals resenärer i samhället. Utöver det är du intresserad av att utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar som kan föra BI till en ny nivå internt.

Som BI-utvecklare hos MTR arbetar du med att utveckla och förvalta BI-lösningar som hjälper verksamheternas ledare att fatta bättre affärsbeslut. Arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • BI-utveckling med QlikView som primärt verktyg- t.ex. rapportutveckling och framtagning av dashboards.

  • Utveckla och effektivisera de behov som verksamheten har inom sitt område.

  • Koordinera BI arbetet mellan olika delar av verksamheten och säkerställer att efterfrågade och godkända ändringar utvecklas samt kommuniceras till berörda parter. Att vara en samarbetspartner och hantera områden så som kravspecifikationer och förvaltning.

  • Ansvarig för att BI användare, utifrån sina behörighetsprofiler, får den information och utbildning som krävs angående BI systemet.

  • Proaktiv och lösningsorienterad med fokus på att förse verksamheten med kvalitetssäkrade och korrekta data.

  • Vara ajour och utbildad med rätta och uppdaterade systemflöden för att kunna stödja verksamheten. Aktivt röra sig ute i verksamheten i syfte att motivera, coacha och inspirera.

Vi söker dig som har:

  • Minst 2 års erfarenhet inom BI/DW området.

  • Erfarenhet av BI-utveckling, gärna QlikView som verktyg.

MTR sätter samhället i rullning!

Med oss på MTR gör du skillnad i människors vardag och för samhället omkring oss. Vi är femtusen lokförare och ingenjörer, tågtekniker, servicevärdar och trafikledare som tillsammans möjliggör människors vardag och äventyr.

Den spårburna trafiken är nyckeln till morgondagens hållbara städer. Men vi nöjer oss inte med att vara bäst i klassen på tåg och tunnelbana. Nu söker vi dig som vill göra skillnad genom att utmana gamla sanningar och hitta nya lösningar.

MTR är Stockholms tredje största privata arbetsgivare spridda över fem verksamhetsområden - MTR Nordic, MTR Tunnelbanan, MTR Pendeltågen, MTR Express och MTR Tech. Våra värderingar är den röda tråden i vårt dagliga arbete: utmärkt service, ömsesidig respekt, ständig utveckling och mätbara resultat.

Vi står tryggt och stabilt i relation till andra konjunkturkänsliga branscher. MTR koncernen med huvudkontor i Hongkong har en ambition att växa ytterligare inom spårbunden trafik på den nordiska marknaden. På MTR Nordic satsar vi på personlig och yrkesmässig utveckling för medarbetarna – vår viktigaste tillgång.

Sara-komprimerad.jpg

Sara Burman

sara@hcmpartner.se

HCM Partner