Back end utvecklare C# och .NET med passion för hälsa

Rollen är tillsatt

Aktuella roller hos HCM Partner hittar du via knappen nedan

HPI arbetar för att människor ska uppleva en bra hälsa genom en hållbar livsstil. Bolaget arbetar tillsammans med människor och företag/organisationer som utvecklar hälsa och arbetsmiljö. HPI utvecklar och levererar tjänster och IT-system för att främja hälsa och arbetsmiljö hos individer, grupper och organisationer.

HPI har också en omfattande forskningsverksamhet tillsammans med universitet/högskolor. Företaget har bl a byggt upp HPI Hälsodata som är unik i sin omfattning, sitt tidsspann och sitt innehåll. HPI:s kunder är hälsoaktörer, företagshälsor, gym- och träningsanläggningar, försäkringsbolag m fl i Skandinavien. Genom utveckling, pionjärskap och kontinuitet har HPI varit en av marknadens ledande aktörer i mer än fyra decennier. Läs mer på www.hpihealth.se.

Om rollen

Som back-end-utvecklare på HPI kommer du ha en viktig roll att utveckla vår plattform inom hälsa. Du är drivande i vårt utvecklingsteam och arbetar självständigt i projekt med krav som kommer direkt från kunder. Du arbetar i ett mindre team av utvecklare och har nära kontakt med kundansvariga.

Vår plattform bygger på C# .NET och använder sig huvudsakligen av SQL som databas men vi använder oss också av NoSQL-lösningar som Redis och ElasticSearch. Plattformen driver ett flertal tjänster bl.a. vårt Webb-API som servar vår webbplattform och en klient-server lösning (Windows, WCF) där klienten publiceras med ClickOnce-teknik. Båda med många dagliga användare.

Du rapporterar till Head of Development på HPI och tjänsten är placerad i våra nyrenoverade lokaler i Mörby Centrum i Danderyd.

Kompetenser och färdigheter

  • Relevant högskoleutbildning eller liknande.

  • Du har utvecklat i C# och .NET i backend-miljö under flera år.

  • Du har gedigen erfarenhet av SQL Server och ORM (Entity Framework eller Linq2SQL).

  • Meriterande om du har erfarenhet av WinForm/WPF, NoSQL, Redis och Elastic Search.

  • Meriterande om du har erfarenhet av kvalitetssäkring och processer/verktyg för integrerad testning.

  • Meriterande om du har generell kunskap av hosting inom Windows plattform.

  • Flytande svenska och engelska både muntligt och skriftligt.

Om dig

Du är kommunikativ, driven och en ambitiös lagspelare. Vi arbetar verksamhetsnära vilket ställer krav på social förmåga och en positiv attityd. Din energinivå är hög och du gillar problemlösning och bidrar gärna med din kunskap till andra. Du är passionerat intresserad av teknik och en drivande kraft för att förnya och förbättra vår produkt till våra kunder.

Vi erbjuder

HPI erbjuder dig en viktig roll för att hjälpa människor till en bättre hälsa. HPI är ett framgångsrikt bolag med korta beslutsvägar och härliga människor.

Du erbjuds bra anställningsvillkor med tjänstepension och friskvård mm enligt branschstandard och flexibla arbetstider. Kontoret ligger nära t-bana Mörby Centrum men har också bra parkeringsmöjligheter för bil.

Ansökan

Ansökan sker via länken ovan. Vid frågor och funderingar gällande rollen kontaktar du ansvarig rekryteringskonsult Christina Strandelin. 

Christina Strandelin

HCM Partner