IT-rekryterare / Tech-rekryterare till HCM Partner AB

Vi tänkte testa en liten annan approach till annons denna gång... 

Sök inte till oss om: 

 1. Du tror att IT-rekrytering är som all annan rekrytering ( Du och vi vet att detta är det svåraste som finns inom rekrytering).

   

 2. Vill arbeta brett med HR-frågor och employer branding ( Vi arbetar endast med nischad IT-headhunting....och gör det otroligt bra).

   

 3. Det är viktigt för dig att stå högst upp på pallen och ha ett aggressivt provisionsupplägg ( Vi arbetar utpräglat i team, och delar framgångar och motgångar med fokus på hög grundtrygghet för alla anställda). 
 4. Om du aldrig hört talas om : CTO, JavaScript, BI/DW, Agilt, Hadoop och SSIS ( Du vet också antagligen att RPA står för Robotic Process Automation och att CDO är Chief Digital Officer....ja vi är lite nördiga ;-))

   

 5. Du älskar att jobba övertid och få detaljerad styrning, gärna i ett stort företag med mycket regler och rutiner. ( Vi tror på balans i livet, frihet under ansvar och kreativitet/snabba beslut).

   

 6. Det är viktigt att göra karriär, gärna internationell. ( Vi är 15 personer utan hirarki och finns enbart i Stockholm...men arbetar i ett internationellt nätverk).

   

 7. Du enbart vill arbeta inom ett IT-område t.ex utvecklare ( Vi arbetar brett med extremt spännande roller. Kan vara allt ifrån CIO/CTO roller till olika tekniska specialist-roller både inom renodlad teknik men även leding/sälj/utveckling/affärer. Väldigt många uppdrag är i gränslandet mellan IT och verksamhet/affären.)

   

 8. Du gillar att sitta i rum 23:B på plan 4 utan att någon undrar hur det går för dig. ( Vi på HCM Partner sitter i öppet kontorslandskap i Stockholm City, och här är det viktigt att vi trivs och mår bra då vi dagligen interagerar med varandra, kunder och kandidater ).

   

 9. Du tycker att kultur och grundläggande värderingar är nåt tjafs som står skrivet på ett papper. ( På HCM partner är detta ett viktigt levande dokument som vi alla ständigt lever och anpassar oss till).

   

 10. Du gillar att jobba lite i skymundan. (Hos oss så får man stort ansvar och får vara beredd att både leverera, sälja, administrera samt bära ut sopor och köpa kaffe nån gång då och då= vi är prestigelösa och självgående och du kommer garanteras att synas och märkas).

   

Hoppas vi inte skrämde bort dig med ovanstående punkter. Men ibland blir det mycket floskler och fina ord i annonser....bättre att berätta som det verkligen är. 

Som IT-rekryterare på HCM partner AB så kommer du ingå i ett team av kompetenta kollegor som brinner för att finna rätt IT-kompetens till våra kunder.  

Kontakta Anders Jönsson på anders@hcmpartner.se eller 073-9816870 för mer information. Maila gärna in dina uppgifter/CV för en förutsättningslös och konfidentiell kontakt.

Hoppas att vi hör av dig ! 

Please note that only Swedish-speaking applicants with a permanent work-visa will be considered to this position as we work with clients and candidates from time to time who demands this. Previous recruitment experience is a must.